Műsorújság
RTL Most

Szilvi kész lenne megölni Gyulát?

Szilvi megpróbált hatni Angélára. Laura megpróbálta elterelni a gondolatait. Roland tévedett.

Gyula reggel megfenyegeti Szilvit, és felszólítja, hogy tartsa magát távol Angélától. Szilvi azonban közli vele, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni. Később Szilvi felkeresi Angélát, mert rá akarja bírni arra, hogy hagyja el Gyulát. Amikor már-már sikerül rávennie, hogy vele menjen, hazaér Gyula, és agresszíven rátámad Szilvire, akit csak Gábor közbelépése ment meg…
 


Laura a fitneszszalonba menekül, hogy egy kicsit elterelje a gondolatait. Meglepetésére váratlanul felbukkan Matyi, és randizni hívja. Eleinte Laurának nehezére esik ráhangolódnia a férfira, de aztán Matyinak sikerül őt jókedvre derítenie. Amikor azonban megjelenik ugyanazon a helyen Evelin és Dávid, Laurát ismét elfogja a keserű tehetetlenség érzése. Leissza magát, és részeg bódulatában befekszik Dávid üres ágyába.
 


Roland kifejezetten büszke magára, hogy az esti orosz születésnapi partira megszerezte a legjobb beszállítót. Viszont Bence, aki aznapra beugrott a bárba segíteni, bizalmatlanul fogadja a hírt. Roland abszolút meg van győződve az igazáról, épp ezért óriási sokk a számára, amikor egyértelművé válik, hogy csúnyán átverték. Kénytelen bevallani, hogy ezt bizony nagyon eltolta, de megoldják a problémát, és az ihatatlan vacakból vicces unikornis-koktélt kreálnak!
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók