Műsorújság
RTL Most

Roland Borinak: „Szerepeltél felnőtt filmekben, vagy nem?!”

Evelin kiöntötte a lelkét Nikinek. Dzseni besegített Gábornak. Bence azt hitte, hogy Borit látta egy erotikus oldalon.

Evelin még mindig a tegnapi durva veszekedés hatása alatt van. Megnyílik Nikinek, és bevallja a lánynak, hogy fél Dávidtól. Niki vigasztalja Evelint, továbbá beszélni akar Joe-val. Joe szerint viszont Niki csak túlgondolja ezt az egészet, és arra kéri a lányt, hogy ne keltsen pánikot az albiban. Miután eltöltenek egy kis időt külön, Evelin bebeszéli magának, hogy valószínűleg mindketten hibásak voltak abban, hogy ennyire elfajult a veszekedés, és kibékülnek Dáviddal, Evelinben azonban ott marad a tüske.

Niki megpróbálta rábeszélni Joe-t, hogy beszélgessen el Dáviddal...

Dzseni lázas izgalommal várja a randit Gáborral és bevallja Katának, hogy totál beleesett a férfiba. A találkozót azonban halasztani kell, mert Gábornak kiment a fejéből az esti rendezvény a T.É.R.-ben. Dzseni besegít neki és a nap során egyre jobban bebeszéli magának, hogy ő is bejön Gábornak. Ám amikor a bulin megpróbálja megcsókolni Gábort, a férfi próbálja kíméletesen Dzseni tudomására hozni, hogy ő inkább a kishúgát látja benne.

Gábor nem tudta mit reagáljon, amikor Dzseni megcsókolta őt...

Bence nem hisz a szemének, amikor azt hiszi, egy erotikus oldalon Borit látta egy szexvideóban. Megkérdezi André véleményét is, hogy biztos legyen benne, mert a női szereplő nem ismerhető fel egyértelműen. Ám André számára teljesen világos, hogy a nő Bori. Roland észreveszi, hogy a két srác titokban a feleségét figyeli és kérdőre vonja őket. Amikor megnézi az erotikus videót, ő maga is azt hiszi, Borit látja, és sokkot kap.

 

Roland számonkérte Borin, hogy ő szerepel-e videóban...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók