Műsorújság
RTL Most

Roland Borinak: „Nem ismerek rád, el kell menned…”

Bécy megtudta, hogy Tamás a háta mögött szervezkedik. Evelin még mindig mérges volt Dávidra. André becsajozott.

Tamás lelkesen sürgölődik, hogy sikerüljön a buli, amit tegnap kezdett szervezni, és le akarja vele nyűgözni Flórát és Georg-ot. Bécy előtt azonban igyekszik titokban tartani a dolgot, mert azt akarja, hogy Georg megdicsérje. A titkolózás azonban nem jön össze, Bécy megtudja, hogy mit tervez Tamás, és kirúgással fenyegeti őt.

Nézd meg itt, ahogy Tamás szembeszegül Bécy akaratával!

Reggel Evelin még mindig rosszkedvű, amiért Dávid elfelejtette a féléves évfordulójukat. Dávid érzi, hogy Evelin nem bocsátott meg neki igazán, és szeretne beszélni a lánnyal, de Evelin távolságtartó, és újra a munkába menekül. Később Dávid elpanaszolja Joe-nak a helyzetet, aki igyekszik megnyugtatni őt. Niki közben ráébreszti Evelint arra, hogy kicsit túlreagálta a dolgot, amit Evelin belát, és szeretne egy meglepetést csinálni Dávidnak.

Nézd meg itt Evelin gyönyörű szerelmi vallomását Dávidhoz!

André becsajozik, amin Bori nagyon felháborodik. Szerinte ugyanis André túlságosan hamar túltette magát az Orsival történt szakításon. Bori ezért beszél a lánynak André chlamydiájáról, amivel persze egyből ellehetetleníti André újabb hódítását. Viszont nemcsak André akad ki ezen, hanem Roland is, aki úgy gondolja, hogy ez tényleg túlzás volt.

Nézd meg itt Bori és Roland házasságának eddigi legnagyobb veszekedését!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkora kattints ide!

Legnézettebb videók