Műsorújság
RTL Most

Czibók Lászlóra emlékeztek az ÉNB sztárjai

Szomorúan idézték fel emlékeiket az 53 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Czibók Lászlóval kapcsolatban az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat szereplői, Joe és Barbi.

A testépítőként és vloggerként is ismert László 2015-ben szerepelt az egyik legnépszerűbb hazai napi sorozatban.

„Kicsit féltem tőle, mikor először megláttam, de a zord külső egy hihetetlenül jó lelkű, kedves, illedelmes jó humorú embert takart. Teljesen más volt, mint amit az ember a külseje alapján gondolt.” – kezdte könnyeivel küszködve Csákány Mónika, vagyis ÉNB Barbi.

„Szerettem vele együtt forgatni, sokat vicceltünk együtt, nagyon figyelmes volt, még tavaly is küldött üzenetet a születésnapomra. Megdöbbentett ami vele történt.” – tette hozzá a szőke szépség.

„Az első forgatási naptól kezdve szimpatikusak voltunk egymásnak. Korban is közel álltunk egymáshoz, de leginkább a sport szeretete kötött össze bennünket. Igaz ő testépítő volt én pedig küzdősportos. Tiszteltük egymást és összebarátkoztunk. Jó volt vele forgatni, nagyon sokat nevettünk. Ugyan csak körülbelül egy évet dolgozott velünk, de utána is évekig tartottuk a kapcsolatot, szinte nem is tudom elhinni, hogy ez történt vele.” – mondta szomorúan Joe. 
 

 

Legnézettebb videók