KERESÉS search-close

Rendőrök szakították félbe Bori és Roland esküvői partiját

szerző:
2019.05.06. 22:40

Olivér újabb randit kért Lilitől. Evelin és Laura megtudták, hogy Dávid lefeküdt Lexy-vel. Bori és Roland hazaértek Barcelonából.

Lili nem túl boldog, amikor reggel megjelenik nála Olivér, hogy elnézést kérjen, mert az előző randijukról elmenekült. Végül addig teper, amíg Lili még egy esélyt nem ad neki, ám azt kiköti, hogy ő nem fogja soha megtagadni a fiát. Amikor elmennek egy játékos gyerekprogramra, alaposan teszteli Olivért, hogy valóban jól elvan-e a fiával. Olivér sikeresen átmegy a teszten és megnyeri Lilit egy esti randira.
 


Evelin és Laura reggel döbbenten hallják, hogy Dávid lefeküdt Lexy-vel. Laura kedvéért Evelin úrrá lesz a dühén, és próbálja támogatni barátnőjét, bár ő is szerelmi bánattól szenved. Később mégis elszakad nála a cérna, mert titkon neheztel Laurára, hogy az ő kedvéért mondott le Dávidról és emiatt nagyon összevesznek.
 


Amint a boldog Bori és Roland hazatérnek Spanyolországból, az anyja máris piszkálni kezdi őket. Éva szerint Roland nem képes valóban házasságot kötni. Bori elbizonytalanodik, és ragaszkodik egy rendes polgári esküvőhöz, ám Roland húzza az időt, és kifogásokat keres. De aztán kiderül, hogy hatalmas meglepetéssel készült és emiatt viselkedett nagyon furcsán. Fergeteges bulival zárják a napot a T.É.R.-ben, de amikor pont a tetőfokára hágna a hangulat, váratlan esemény bontja meg az idillt. Rendőrök érkeznek a bárba, hogy lezárassák azt Teó nyomozása miatt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való