Műsorújság
RTL Most

Orsi lebuktatta Bencét és Zoét!

Karesz barkácsolni kezd. Zoét kidobják az utcára. Krisztián megbékél Mátéval.

Kareszt nagyon felzaklatja, amikor a lakóhajóra érve azt látja, hogy Mesi és Sami bábokat készítenek egy bölcsis előadásra Tedinek. Karesz féltékenységében azt gondolja, hogy Samu így akar Mesinél még inkább bevágódni, ezért vetélkedni kezd vele. Mivel azonban Karesz barkácsolási készségei korlátozottak, végül Mesi és Samu bábjai szerepelnek az előadáson…

Bence rossz lelkiismerettel hallgatja Orsi dicséretét arról, hogy milyen stabil az állapota. Röviddel ezután azonban szembesülnie kell a valósággal: Zoé véletlenül megtalálja a droggal teli zacskót, amit a fiú nem bírt kidobni. Orsi Bence kedvéért közeledik Zoé felé, ám amikor Zoé később újra szembesíti Bencét a megtalált droggal, Orsi pont megjelenik, ráadásul azt hiszi, Zoé drogfogyasztásra próbálja csábítani Bencét.
 


Krisztián azt követeli Szofitól, hogy fejezze be a barátkozást Mátéval. A lány teljesen ledöbben, Tamara pedig megerősíti abban, hogy ne hagyja magát zsarolni. Miközben Szofi Mátétól kér tanácsot, Tamara Krisztián lelkére beszél. Közli vele, hogy el fogja veszíteni Szofit, ha végre nem kezd el bízni benne, és folyamatosan megkérdőjelezi a szerelmét. Este Szofi meglepődik, amikor Krisztián este közli vele: szerinte rendben van, ha Szofi és Máté barátok maradnak.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók