Műsorújság
RTL Most

Orsi Andrénak: „Kiakarlak törölni az életemből…”

Bori megpróbálta felvidítani Bécy-t. André kivolt Orsi miatt. Szilvi megpróbálta felkutatni Angélát.

Bécy nagyon magányos, ezért tombol a klubban. Bori elhatározza, hogy cselekszik, ezért felhívja Lenke nagyit, hogy jöjjön fel Budapestre és hozza magával Rocky kutyát is, hiszen tőle mindig jobb kedvre derül Bécy. Lenke nagyi meg is érkezik, de egyedül jön. Mikor kiderül, hogy Rocky kutya eltávozott, nem tudják, hogy mondják el Bécy-nek.

Nézd meg itt, Bécy hogyan reagált Rocky kutya elvesztésére!

André egyre rosszabb hangulatban van, mióta szétmentek Orsival, de igyekszik leplezni a fájdalmát. Roland hiába győzködi, hogy próbálja lezárni az Orsi-sztorit, André úgy érzi, képtelen rá. Később részegen mindenki előtt megalázkodik Orsi előtt a kávézóban, mindenért bocsánatot kér Orsitól, és könyörög neki, hogy jöjjön vissza hozzá, mert még mindig szereti őt!

Nézd meg itt, ahogy André teljesen részegen jelenetet rendezett Orsi új munkahelyén!

Reggel Szilvi elmondja az aggódó anyjának, hogy Gyula megütötte őt, Angéla pedig elhagyta a barátját, azóta pedig senki sem tudja, hogy hol van. Szilvi elhatározza, hogy kideríti Angéla címét, Gábor pedig kénytelen elkísérni barátnőjét. Bár a családsegítőnél továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy ne adják ki Angéla címét, Szilvi ellopja azt, Gábor minden ellenkezése ellenére.

Nézd meg itt, ahogy Szilvi és Gábor felkeresik Angélát!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók