KERESÉS search-close

Olivér rájött, hogy Lilinek van egy fia

szerző:
2019.05.02. 22:40

Bori és Roland kibékültek. Lili felfedte Olivérnek, hogy van egy gyereke. Joe közelebbről is megakarta ismerni Lexy-t.

Mikor Bori és Roland reggel boldogan ébrednek egymás mellett, egyértelműen tudják, hogy az elmaradt esküvőjük ellenére mégiscsak összetartoznak. Roland azzal az ötlettel áll elő, hogy pótolják be az esküvőt, és újra megkéri Bori kezét.. Roland érzelmesen elmondja, hogy mennyire szereti Borit, a lány pedig ad neki egy utolsó esélyt…
 


Lili nagyon élvezte az Olivérrel töltött vidám, gondtalan éjszakát. Olivér délutánra új randit kér tőle, ami Lilit izgatottá teszi. Kénytelen elmondani lakótársainak, hogy Tediről még egy szót sem ejtett Olivérnek, hiszen legbelül tart tőle, hogy elijeszti a fiút. Később Lilit kellemesen érinti, hogy Olivér megértően viszonyul ahhoz, hogy van egy kisgyereke. Ám amikor este Tedi megzavarja Lili és Olivér együttlétét, a fiú elmenekül.
 


Joe kénytelen magának bevallani, hogy előző este nagyon jól érezte magát Lexy-vel a klubban, és szívesen megismerné közelebbről is – bár ezt a lakók előtt tagadja. Joe a twerk-tudományával akar büszkélkedni a lány előtt, ám az egyik mozdulatnál becsípődik a dereka. Joe ezt jelként értelmezi, talán mégse kéne bepróbálkoznia Lexy-nél.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való