Műsorújság
RTL Most

Norbi és Ákos megtudták, hogy Dzseni szerelmes Gáborba

Rozina és Bence összevesztek. Norbi és Ákos rájöttek, hogy Dzseni szerelmes Gáborba. Máté és Tekla kellemetlen helyzetbe kerültek.

Bencének tegnap éjszaka kimosták a gyomrát. Teó és Karola nem várnak tovább, pszichológushoz viszik Bencét. Rozina szemrehányást tesz Karolának és Teónak is, amiért nem szóltak neki Bence állapotáról. Bence azonban nem akarja elfogadni, hogy a drogozással tönkretette a kapcsolatát, és igyekszik elbagatellizálni a történteket.

Rozinának kétségei voltak afelől, hogy képes lesz-e kitartani Bence mellett…

Norbi és Ákos egy véletlennek köszönhetően megtudja, hogy Dzseninek szerelmi bánata van. Nekiállnak kutakodni, mert ki akarják deríteni, hogy ki törte össze a lány szívét, de egy csomó Dzsenit és Gábort ábrázoló fotón kívül másra nem bukkannak. Dzseni végül beismeri, hogy ő bizony Gáborba szerelmes, amit a fiúk először poénnak tartanak, és ezzel nagyon megbántják a lányt.

Dzseni bevallotta barátainak, hogy szerelmes Gáborba…

Máté reggel nyomás alatt van, mert 24 órán belül le kell foglalni egy helyszínt a fesztiválnak és Tekla hormonkezelése is elkezdődött, amitől a lány hangulata elég kiszámíthatatlan lett.  Máté úgy dönt, magával viszi Teklát a helyszínbejárásra, úgy legalább együtt lesznek. A szabadban megkívánják egymást, de a rajtakapják őket, amin aztán csak ront Tekla javítási kísérlete.

Máté és Tekla kellemetlen helyzetbe keveredtek…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók