Műsorújság
RTL Most

Niki Evelinnek: „Vállald fel az érzéseid!”

Dávid randira hívta Evelint. Dia segített kicselezni Vitya apját. Bori meglepetés randikat szervezett Orsinak.

Evelin, miután tegnap csókolózott Dáviddal, teljesen fel van kavarodva, emiatt örül, mert egy továbbképzésre jelentkezik, hogy ezzel is kiverje a fejéből a fiút. Azonban teljesen ledöbben, amikor Dávid váratlanul beállít a suliba és addig akarja követni, amíg bele nem egyezik abba, hogy randizzanak. Evelin nagy nehezen beleegyezik a találkába, amikor azonban Dávidra vár, megjelenik Laura, aki kikészülve elmeséli Evelinnek, hogy Dávid randizik valakivel.
 


Dia reggel támogatja a dühös Vityát, akinek még egyszer el kell mennie a gyűlölt apjához, hogy elhozza tőle a maradék cuccait. Amikor Kálmán váratlanul hazajön, a lányoknak egy csellel sikerül bejutniuk a lakásba, ahol Dia megszerzi a kulcsait, és bezárják az öreget a lakásba, sőt Dia az autókulcsát is megkaparintja, hogy elmeneküljenek az kocsijával.
 


Orsi duzzog, mert André egyik csajt viszi fel a másik után szobájába. Bori azt mondja neki, hogy szerezze meg, amit akar, ne várjon a pasikra. Orsi háta mögött több randit is lebeszél neki egy randi appon. Orsi először ledöbben ezen, de aztán megtetszik neki a helyzet, és hergeli a srácokat, hogy versengjenek érte.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók