Műsorújság
RTL Most

Milán megtalálta álmaik otthonát?

Norbi és Dzseni megbeszélik, hogy összeköltöznek. Bori elmegy a nőgyógyászához. Milán megpróbálja meggyőzni Bellát, hogy vegyenek meg egy lakóautót.

Norbi találkozóra hívja Dzsenit, hogy megmutassa neki, hogy milyen szuper új lakást talált. Dzseninek is tetszik a lakást, és hogy segítsen, felveti, hogy ő is beköltözik Norbival. Megállapodnak a főbérlővel, hogy majd találnak maguk mellé egy harmadik lakót is. Dzseni provokálva elmondja Gábornak, hogy odaköltözik Norbihoz, hátha észbe kap, hogy nekik kéne összeköltözniük, de Gábor nem kapja be a csalit. Vacsora után Norbi és Dzseni véletlenül összefutnak Livivel, aki elmondja Norbinak, hogy éppen aznap összebalhézott az anyjával. Norbi azonnal rábeszéli a lányt, hogy költözzön be hozzájuk.

Bori az elmúlt napokban sikeresen próbált nem gondolni a mellében található csomóra, azonban szex előtt pánikba esik, hogy Roland észre fog venni valamit. Ezek után elmegy a nőgyógyászhoz. Ott a doktornő valóban megállapít egy változást Bori bal mellében.
 


Milán dacosan továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy nem adják el a lakóhajót, de megígéri Bellának, hogy szerezni fog egy lakást kettőjüknek. Amikor nem sokkal később felfigyel egy lakóautóra, Milán rögtön lázba jön és odahívja Bellát, aki nem igazán lelkesedik az ötletért.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók