Műsorújság
RTL Most

Dzseni és Gábor nem titkolhatják tovább, hogy együtt vannak

Szofi titokban újra randizott Krisztiánnal. Dzseni és Gábor lebuktak a lány anyukája előtt. Karesz otthagyta a sulit?

Szofi reggel meglehetősen nyomott hangulatban volt, elsősorban a Bencével történtek miatt. Ráadásul később összefutott még Krisztiánnal is, a múltkori randi partnerével, aki a háta mögött Tamarával is randevúzott. Szofinak elsőre semmi kedve sem volt a fiúhoz, ám amikor Krisztián kedvesen győzködni kezdte, a lány mégis hagyta magát rávenni, hogy újra találkozzon vele. A randi helyszínén újra rá kellett jönnie, hogy túlságosan jóhiszemű.
 


Dzseni ki akarta használni a lehetőséget, hogy szabad a lakás, és meghívta Gábort egy romantikus, gyertyafényes estére. Azt remélte, hogy végre sor kerül a szexre is. Nagyon jól alakultak a dolgok, élvezték a közös fürdőzést, amikor mindkettőjük rémületére váratlanul meglepte őket Edit.
 


Karesz nagy erőfeszítéssel készült egy iskolai szintfelmérő tesztre, miközben Milán és Bella lelkesen tervezték a lány turnéját. Bár Karesz megpróbált a saját dolgára koncentrálni, a promóciós videó mégis elvonta a figyelmét, és az esti iskolában nem tudott a feladatra összpontosítani. Elszúrta a tesztet, emiatt pedig nyomorultul érezte magát, és a legszívesebben feladta volna a terveit.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!
 

Legnézettebb videók