Műsorújság
RTL Most

Milán felmondott apjánál

Bella megtudta, hogy Milán mekkora áldozatot hozott érte. Joe megsérült. Tamara összefutott az exével.

Bella kiszedi Kareszból, hogy Milán mekkora áldozatot hozott érte, ezért tovább akar haladni tervével, hogy a veséje eladásával szerezzen pénzt. Milánon hatalmas a nyomás, amikor megtudja, hogy Bella már a jegyvásárlás előtt áll.

Bella visszautasította Milán segítségét…

Dávid nagy nehezen rászánta magát, hogy elfogadja Joe ajánlatát, miszerint pénzért cserében megpróbál máshol új életet kezdeni. Bár semmi kedve sincs ehhez, egyszerűen nem lát más megoldást. Már kezd beletörődni a helyzetbe, amikor véletlenül fültanúja lesz annak, mennyire megkönnyebbülten beszél Joe arról, hogy ő kiszáll az üzletből. Csalódottságában közönyösen hagyja, hogy Joe csúnyán megsérüljön az egyik elromlott gépnél, amit aztán rögtön meg is bán.

Joe megsérült a fitneszben...

Tamara reggel véletlenül összefut az exével, Előddel, aki időközben már családot alapított. A nő teljesen összezavarodik, amikor előjönnek a régi emlékei, és kénytelen szembenézni azzal, hogy mi lett volna, ha Előd mellett marad. Később kétségbeesetten kiönti a szívét Tivadarnak, és meg van róla győződve, hogy élete végéig magányos marad.

Tamara kiöntötte a szívét Tivadarnak, miután újra találkozott exével...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók