Műsorújság
RTL Most

Mesi elhagyta Kareszt

Tamás szembesült a döntése következményeivel. Bella végzett Karesszal. André próbálta titokban tartani a viszonyát.

Kora reggel Tamás Flórával együtt találkozik Joe-val és az albérlet többi lakójával. Elmondja nekik, hogy mi történt. Nagyon csalódik, mikor Joe furcsán reagál a hírre. Tamás arra vágyik, hogy végre maga mögött hagyja a drámát, és boldog legyen. Niki és Evelin meglepődnek, nem ilyennek ismerték Tamást. Mikor Tamás bemegy dolgozni a klubba, ott már az összes kollégája hallotta a hírt, és oltani kezdik vele. A fiút megdöbbenti, hogy mindenhol mekkora vihart kavar ezzel a döntéssel.
 


Kareszt megdöbbenti, mikor reggel Bella felmondja az együttműködésüket, mert nem hisz benne, hogy a zenéjével áttörést tudna elérni. Mesi megkönnyebbül, és azt hiszi, hogy Karesz ezentúl újra csak hobbiszinten foglalkozik majd a hip-hoppal, de a fiúban feltámad a büszkeség. Amikor új felszerelést akar venni, rájön, hogy mennyi pénzt kell befektetnie, hogy elérje a megfelelő hangzást. Sokat hadakozik magával, mert a zenei karrierjéért minden Mesivel közös spórolt pénzüket erre kellene költenie. Később Mesi megtudja, hogy Karesz titokban elköltötte minden tartalékukat.
 


André reggel találkozót beszél meg egy nővel, és közben elteszi a vetkőzős tollat, amit Orsitól kapott. Ráveszi Rolandot, hogy adja oda neki a bárt, hogy ott randizhasson. Roland óva inti: nagyon ügyeljen, hogy semmi nyomot ne hagyjon maga után. De nem sokkal rá Bori és Orsi megtalálják a vetkőzős tollat a T.É.R.-ben. Orsi nyugtalankodni kezd: hogy lehet itt a toll, mikor André nem ide jött? Bori addig rágja a fülét, míg Orsi végül felhívja Andrét, aki úgy tesz, mintha megszakadt volna a vonal. Orsi meg van győződve róla, hogy André megcsalja, és kérdőre akarja vonni.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók