Műsorújság
RTL Most

Mesi Orsinak: „Mi van, ha csak Tedi miatt vagyunk együtt Karesszal?”

Laura meggyűlölte Evelint. Karesz csúnyán megbántotta Mesit. Orsi és Bori folytatták a versengést.

Evelin a megnyitó eseményen kitört balhé után fájdalmasan kénytelen ráeszmélni, hogy Laura mélyen meggyűlölte őt. Mialatt a kétségbeesett Evelin nem biztos benne, hogy valóban van-e jövője a Dávidhoz fűződő kapcsolatának, addig Dávid összeveszik Joe-val. Dávid is megpróbálja egyértelművé tenni Laura számára, hogy az sehova sem vezet, ha ilyen agresszíven viselkedik és kiborul, de süket fülekre talál. Evelin elhatározza, hogy a béke érdekében kiköltözik az albérletből.
 


Karesz és Lili megegyeznek, hogy Tedi érdekében megosztott felügyeletben lesznek a jövőben. Mesi teljesen ledöbben, ám, amikor kérdőre vonja Kareszt és azt veti a szemére, hogy lemondott Tediről, Karesz megbántja a lányt azzal, hogy megtiltja neki, hogy bármibe is beleszóljon Tedivel kapcsolatban. Később, mikor Orsinak önti ki a lelkét, Mesi kénytelen bevallani, hogy nem biztos benne, hogy nem csak Tedi miatt van-e egyáltalán együtt Karesszel…
 


Reggel Bori és Roland egy butikban Orsinak és Andrénak adják ki magukat és hagyják magukat körül udvarolni. Amikor Orsi és André megérkeznek, a két lány keserű versengésbe kezd, hogy kinek jobb a stílusa. A helyzet elmérgesedik, és a lányokat kihajítják a butikból anélkül, hogy akár egyetlen egy ruhadarabot is vásárolhattak volna.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók