Műsorújság
RTL Most

Mesi: „Karesz rengeteget változott, elképesztő apuka lett!”

Bécy kidobta a villa lakóit. Mesi ráeszmélt, hogy Karesz mennyit változott. Laura teljesen beleesett Dávidba.

Roland hiába keresett egész hétvégén kiadó lakásokat, még mindig nem talált megfelelőt magának és Borinak. Megijed, hogy nincs hová költözniük. Roland végül dühösen elhatározza, hogy ha Bécy harcot akar, hát legyen. Kijelenti, hogy csak akkor hagyják el a házat, ha Bécy megadja a kért haladékot. Mikor a klub kidobói kidobják a házból Rolandot és Borit, Roland kénytelen belátni, hogy nem tehet semmit Bécy ellen. Roland hangulata csak még inkább borús lesz, mikor Bori az anyjánál talál szállást maguknak.
 


Mesi elkíséri Kareszt és Tedit egy speciális baba-szülő csoportba. A csoportfoglalkozáson Mesi örül, hogy egy családnak nézik őket. A csoportban az anyukák gratulálnak Mesinek a csodás barátjához, ami rádöbbenti a lányt, hogy milyen jó apuka lett a korábbi, megbízhatatlan és szétszórt ex-barátjából. Mesit este elöntik az érzelmek. Önmagán is meglepődik, mikor megcsókolja Kareszt. Mesi összezavarodva azt állítja, hogy ez csak egy baráti csók volt.
 


Laura pillangókat érez a gyomrában, mikor Dávid edzeni akar vele. Az edzés során flörtölnek, és kezdenek közelebb testileg is kerülni egymáshoz. Laura teljesen odáig van álmai pasijától. Laura és Dávid nagyon élvezik az együtt töltött időt. Laura rájön, hogy odavan Dávidért, és ugyan nem kéne „házinyúlra” lőnie, de nagyon bejön neki a fiú…
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók