Műsorújság
RTL Most

Mesi és Karesz kibékültek

Szofi kételkedett a döntésében. Dia próbált kemény maradni. Karesz összeveszett Bellával.

Szofi kételkedik abban, hogy jó ötlet volt-e visszaköltözni Tamás lakásába, hogy azzal zsarolják Flórát, hogy menjen el a fodrászatból. Szofinak pokoli kínokat okoz a szerelmesek látványa. Flóra és Tamás is szenved a kialakult helyzettől. Tamás önmagát is hibáztatja, és egy megható szöveggel megpróbálja észhez téríteni Szofit. Szofi viszont rosszul értelmezi Tamás szavait, és dühbe gurul.
 


Dia igyekszik összeszedni minden erejét, nem akarja hagyni, hogy legyőzzék. Próbál kemény maradni, mióta mindenki a Bencével készült szexvideója miatt cikizi. Össze is verekszik Zitával, ami által kivívja a tiszteletet a többi srác előtt, de közben Dia szenved. Később Dia találkozik Bencével, akinek elmondja az egész szexvideós sztorit, de továbbra sem akar kibékülni Bencével, és ismét keménynek mutatva magát közli vele, hogy egyedül is meg tudja oldani a problémáját.
 


Karesz kiakad, mikor megjelenik Bella és követeli a közösen készített anyagukat. Karesz mérgesen megtagadja a lány kérését, mire ő elmondja, hogy egy új producert talált magának. Nem sokkal később az új producer felkeresi Kareszt a DJ Sportfitneszben, és pénzt ajánlj neki a zenéért. Karesz büszke, nem akarja aprópénzre váltani az álmát, de a producer emlékezteti őt rá, hogy adósságai vannak, és élnie is kell valamiből. Karesz beletörődik, felkeresi Mesit, hogy elmondja, végleg elengedi őt és az álmát is. Mesinek a szíve szakad meg, hogy ilyen szomorúnak látja Kareszt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók