Műsorújság
RTL Most

Máté és Andor szembeszálltak Bécyvel

Máté megismerkedett Bécyvel. Alesszia állásinterjúra ment. Borit sokkolták a Dáviddal történtek.

Reggel Mátét sokkolja a hír, hogy Bécy a 80as évek fesztiváljával egyidőben konkurens bulit rendez, és az egyik fellépő sztárt már át is csábította magához. Máté sok rosszat hallott már Bécyről, de személyesen még nem találkoztak. Határozottan szembeszáll Bécyvel, aki viszont nem mutat belátást. Máté lázasan töri a fejét, mit tehetne, hogy Bécy ne legyen konkurencia.

Máté és Andor meggyőzték Szikora Robit arról, hogy az ő fesztiváljukon lépjen fel...

Alessziát végre behívták egy állásinterjúra, amitől egy új kezdetet remél. Eleinte nagyon jól megy a beszélgetés a reklámügynökségnél, aztán a főnök felhívja telefonon Alesszia előző munkáltatóját, Anasztázt, hogy leigazolja Alesszia referenciáit. Anasztáz szándékosan befeketíti Alessziát az új főnök előtt, így a lány elesik az állástól. Alesszia bánatában kétségbe esik, de ekkor Evelin felbújtja őt, hogy ne hagyja magát. Alesszia nem sokkal később beállít Anasztázhoz, és közli vele, hogy ha háborút akar, akkor megkaphatja, de ő fogja kicsinálni Anasztázt.

Alesszia hadat üzent Anasztáznak…

Borit sokkolja, mikor Evelin elmondja neki, hogy Dávid lelépett. Bori nagyon csalódott, hogy Dávidot nem fogják jogi úton felelősségre vonni a tettéért. Bori felkeresi Joe-t, hogy megtudja tőle, hogy tudott elmenekülni Dávid, annak ellenére, hogy eljárás folyik ellene. Mikor Bori megtudja Joe-tól, hogy ő engedte elmenni Dávidot, dühösen szemrehányást tesz neki.

Bori számonkérte Joe-t, amiért elengedte Dávidot…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók