Műsorújság
RTL Most

Máté és Andor megtalálták a Crazy Retro Fesztivál helyszínét!

Gábor bűntudatot érzett Dzseni miatt. Bence új lehetőséget kapott Krisztiántól. Mátéra fontos üzleti tárgyalás várt.

Gábor reggel még mindig ki van akadva Dzseni szüzesség-elvesztési akcióján, de közben lelkiismeret-furdalása is van, mert a lány csak miatta csinálta az egészet. Amikor elmegy Dzsenihez, hogy bocsánatot kérjen, Norbival találkozik, aki durván elküldi, és felébreszti benne a féltékenységet, amikor azt mondja, hogy ő volt az, aki lefeküdt Dzsenivel.

Dzseni és Gábor kibékültek…

Bence alig akar hinni a szerencséjének, amikor reggel váratlanul felhívja Krisztián, hogy egy vendég Bence vázlatát akarja magára varratni. Bence boldogan megy be, de csalódnia kell, mert Krisztián Karola közbenjárása miatt veszi csak vissza. Krisztián végül nem engedi, hogy a saját vázlatát a vendégre tetoválja, ráadásul meg is bántja Bencét, amikor középszerűnek nevezi a munkáit.

Bence visszautasította Nadint...

Máté reggel kicsit ideges, mert aznap lesz a mindent eldöntő találkozó a városvezetéssel, amin megkaphatják a végső áldást a fesztiválra. Bár jól felkészült, egy nyomasztó szerencsesüti üzenetnek köszönhetően elfogja a babonás félelem, hogy a találkozó balul fog elsülni. Amikor már azt hiszi, hogy a tökéletes tervezés dacára elszúrta az esélyét a hivatalnokoknál, azok biztatják, hogy a rendezvény a tervek szerint megvalósulhat.

Máté és Andor jóhíreket kaptak…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók