Műsorújság
RTL Most

Márk pénzt követelt Boritól és Rolandtól

Orsinak vigyáznia kellett Tedire. Roland és Teó nyomozni kezdtek Márk után. Dávid bizonyítani akart Evelinnek.

Reggel a lakóhajón nagy a felfordulás, amikor betoppan Lili anyja Tedivel. Náluk vészhelyzet van, a gyerek nem maradhat a lakásban, és senki sem tud vigyázni rá. Végül Orsi felajánlja, hogy ő majd foglalkozik vele. De a Tedivel töltött nap nem könnyű a számára, és amikor nem tudja rendesen megetetni Tedit, végül minden önbizalma elszáll. Orsi magát vádolja, hogy nem ért a gyerekekhez, de Karesz megnyugtatja, hogy igenis mindent megtett, amit lehetett.

Orsinak tényleg nem megy Tedi bébiszittelése? Nézd meg itt!

Reggel Márk „látogatást tesz” Borinál, amivel halálra rémíti a lányt. Roland összefog Teóval, hogy kézre kerítsék Márkot, mert biztosak benne, hogy ő áll mindezek hátterében. A rendőrségen nem tudnak segíteni nekik, de Roland tűvé teszi a várost Márk után. Ám egyértelmű fenyegetést kapnak, Márk egyik verőembere elmondja, hogy utalniuk kell, ha Borit biztonságban akarják tudni.

Nézd meg itt, ahogy Márk hívatlan látogatást tesz a Bécy-házban, hogy megfenyegesse Borit!

Dávid reggel kosarat kap Evelintől, akinek a munkája miatt nincs ideje elmenni vele futni. Később Dávid a bárban szemtanúja lesz, ahogy egy kamasz testvérpár sört és pénzt akar lopni. Amikor Evelin és Dávid tetten érik a fiúkat, Evi beakarja vonni a rendőrséget, Dávidnak azonban támad egy ötlete: ahelyett, hogy rájuk uszítják a zsarukat, inkább beviszi edzeni a srácokat magához a DJ Sport Fitneszbe. Dávid azt akarja bebizonyítani Evelin előtt, hogy milyen értékes munkát képes végezni a gyerekek edzőjeként.

Nézd meg itt, ahogy Márk elcsípi a T.É.R. kiskorú tolvajait!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók