Műsorújság
RTL Most

Márk kegyetlen csapdát állított Borinak

Dávid fellelkesítette Kareszt. Flórát meglepték a barátai. Borinak meglepő ajánlatott tettek.

Dávid tart egy lelkesítő beszédet Karesznak arról, hogy össze is állhatna akár valakivel, Karesz pedig fellelkesülve elmegy Bellához a munkahelyére, és mindent bevet azért, hogy megnyerje a lányt zenésztársnak maga mellé. Bella azonban a barátaival állít be a hajóra, amit Mesi és Milán nem tolerálnak.
 


A lehangolt Flórát egy szépségnappal lepik meg a barátai, mert azt szeretnék, hogy Flóra jól érezze magát! Flóra a lelkiismeret furdalása ellenére élvezi a barátai gondoskodását. Ám aztán érzelmileg ismét meginog, mivel hirtelen kap egy üzenetet Tamástól. Flóra számára egy csapásra egyértelművé válik, hogy döntenie kell: vagy a szerelmet, vagy a barátságot választja.
 


Bori elújságolja Karolának, hogy megkeresték egy casting ügynökségtől egy táncos szerepre. Bár Rolandnak is szerette volna elújságolni a hírt, ő egész nap ki se lát a munkából és lekoptatja Borit. A délután folyamán Bori megjelenik a castingon, ahol kezdetben nagyon jól érzi magát, aztán kiderül, hogy meztelenül kellene táncolnia. Bori ezt visszautasítja, mire megjelenik Márk, aki a bosszúból szervezte meg ezt a „meghallgatást” Borinak. A megfélemlített Bori végül sokkos állapotban ér haza.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók