Műsorújság
RTL Most

Lili vissza akar térni a lakóhajóra?

Rolandot kikészítette új lakhelyük. Mesi zavarodott volt az előző esti csók miatt. Tivadarnak problémái akadtak Szofival.

Roland fáradtan ér haza Bori szüleinek a házába a műszakja után, ahol rányit a félmeztelen Évára. Roland, aki egyre inkább kiherélve érzi magát, kezdi azt gondolni, hogy egy merev, kispolgári pokolba csöppent. Amikor Zoltán még rajta is kapja őket szex közben Borival, Roland nem bírja tovább és elmenekül az K. E. R. T.-be. Evelin azzal húzza Rolandot, hogy az alma nem esik messze a fájától és minden nőből egyszer a saját anyja válik, így Boriból is. Rolandot kiborítja ez a gondolat, majd amikor késő éjjel részegen szörnyen kínosan viselkedik Éváéknál, Bori is összeveszik vele.
 


Mesinek még mindig nagyon kellemetlen, hogy tegnap este megcsókolta Kareszt és ezért ismét elmondja neki, hogy a csók csak egy baráti csók volt. Karesz azonban nyilvánvalóvá teszi, hogy nem gondolt bele semmit a csókba. Orsival beszélgetve Mesi félreteszi a zavarodottságát, mert valószínűleg ez a papás-mamás játék Karesszel és Tedivel zavarta össze. Elvállal egy modell munkát, hogy elterelje a figyelmét, de Karesz felbukkan a fotózáson, Mesinek pedig hirtelen kellemetlenné válik, hogy félmeztelenül pózoljon Karesz előtt. Később Samu meghívja Mesit egy italra, ahol azonban végig Kareszon jár az esze.
 


Reggel Szofi egy motivációs tréninggel lepi meg a kollégáit. Tamara és Flóra odáig vannak az ötletért, de Tivadar csak morog. Különösen azért, mert Szofi őt, mint tulajdonostársat, nem avatta be. Amikor a tréningen mindenkinek oda kell állnia, ahol a helye van, Szofi többre értékeli magát Tamaránál és Tivadarnál, ekkor Tivadar kiakad. Szofi sértetten megy haza, ahol elpanaszolja Tamásnak a gondjait. Aki csak mosolyog ezen. Végül Tamásnak sikerül kibékíteni őket.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók