Műsorújság
RTL Most

Lili bíróságra vinné Tedi felügyeleti jogát

Lili jogi útra akarta terelni Tedi felügyeletét. Orsi bizakodni kezdett. Dia lógott a suliból.

Karesz iszonyú dühös, amikor Lili megjelenik a hajón, és kijelenti, hogy pert fog indítani Tedi kizárólagos felügyeleti jogáért. Képtelenség vele értelmesen beszélni, ki tudja, hogy a hisztérikus nő még mire fogja ragadtatni magát. Miközben Karesznek sikerül Mesit és magát is némileg megnyugtatnia és meggyőznie, hogy Lili nem árthat nekik, Milán beszél Lilivel és a szemére veti, hogy milyen nehéz helyzetbe hozta mindannyiukat, amikor elhagyta a gyerekét. Lilit lelkiismeret-furdalás fogja el. Zokogva nyílik meg Karesz és Mesi előtt.
 


Az előző esti szex után Orsi a mennyekben érzi magát. Úgy gondolja, hogy amit Andréval átélt, az valami egyszeri és különleges élmény. Amikor ráadásul André a lakótársak előtt is szóba hozza a szeretkezésüket, Orsi már biztosra veszi, hogy a fiú nyíltan felvállalja a kapcsolatukat. Bori és Erika mindketten óva intik azonban a hetedik mennyországban lebegő Orsit, hogy ne tévessze össze a szexet a szerelemmel, és André nem más csak egy macsó szívtipró. Amikor azonban hamarosan André is megerősíti, hogy Orsival a szexelés számára is valami rendkívüli élmény volt, Orsi igazolva érzi magát abban a meggyőződésében, hogy nem csak szexuális kapcsolat fűzi össze őket.
 


Dia rögtön belelkesedik, amikor reggel a barátai várnak rá és hamar eldönti, hogy aznap lógjanak a suliból, és inkább csináljanak egy görbe napot. Rámenősségével ráadásul egyre jobban elcsavarja Vitya és Lutz fejét is. S ha mindez még nem lenne elég, ráveszi a bandát, hogy törjenek be egy luxus villába, ahol egy belső medencében fürdőzve Dia minden vonzerejét bevetve folytatja a srácok hergelését.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók