Műsorújság
RTL Most

Laura féltékeny Evelinre?

Joe Dáviddal töltötte első igazán szabad napját. Laura elhatározta, hogy megszerzi magának Dávidot. Bori és Karola menyasszonyi ruhát vásároltak.

Joe reggel magán kívül van a boldogságtól, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és tettvágytól fűtve minden másodpercet ki akar használni, hogy kiélvezze az életet. Ezért rögtön le is foglalt egy időpontot toronymászásra Dáviddal. A program előtt elmondja Dávidnak, hogy komolyan gondolja, amit mondott: be akarja pótolni az elvesztegetett időt Dáviddal, és ezért megkéri, hogy maradjon Budapesten.
 


Laura reggel úgy dönt, hogy harcolni fog Dávidért, miután a fiút láthatóan érdekelni kezdte Evelin. Mikor Niki, Evelin és Laura később shoppingolni mennek, Laurának sikerül meggyőznie magát, hogy nem kell vetélytársat látnia Evelinben. Így aztán valamivel később újra rámozdul Dávidra, kihívóan közeledik hozzá, és ott akarja folytatni, ahol abbahagyták.
 


Borinak rossz a kedve, mivel határozott elképzelései vannak a menyasszonyi ruháját illetően, azonban eddig még nem találta meg az igazi ruhát. Úgy dönt, elmegy egy menyasszonyi ruhaszalonba. Roland mindenképpen el akarja kísérni, ám Bori tiltakozik – Roland majd csak az esküvő napján láthatja a menyasszonyi ruhában, ellenkező esetben balszerencse éri őket! Ráveszi Karolát, kísérje el shoppingolni. Amikor végül Bori megszerzi álmai ruháját, nagy lesz a boldogság. Ám amikor délután még egyszer felpróbálja a ruhát, Roland betoppan a fürdőbe…
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók