Műsorújság
RTL Most

Kiderült, miért nem fekszik le Krisztián Szofival!

Karola teljesen összeomlik. Karesz továbbra is keményen edz. Krisztián színt vall Szofinak.  

Reggel megjelenik Orsi a házban, és elmondja, hogy kicsit megpuhította Rozinát, aki hajlandó Karolával beszélni. Karola reménykedni kezd, de amikor beszél a lánnyal, mégsem tudja rávenni, hogy segítsen. Karola dühös, ráadásul ma kell felénekelnie az új dalát a hangstúdióban, ahol szintén nem mennek jól a dolgok. Estére nem tudja tovább tartani magát és kétségbeesik: túl sok minden történt az elmúlt napokban, és szörnyen aggódik Bencéért is.

 

Karesz reggel nagyon eltökélt, hogy 30 nap alatt fitt lesz, ám gyorsan elmegy a kedve, amikor megtudja, hogy egy konkurens terem ellopta az „egyet fizet, kettőt kap“ ötletét. Amikor elmeséli ezt Oszinak, az edző rászól, hogy a frusztrációit inkább az edzésben vezesse le, ráadásul szerinte Karesznek fotókkal kéne dokumentálnia a teste változásait.

 

Amikor Szofi egy átmulatott éjjel után az albérlet mögött csókolózik Krisztiánnal, azt hiszi, végre az ágyban fognak kikötni. Amikor azonban Krisztián elköszön, Szofi valamennyire megkönnyebbül, hiszen igazából fél belevágni egy komoly párkapcsolatba Tamás után. Tamara és Tivadar viszont bátorítják, így Szofi elhatározza, hogy, elcsábítja Krisztiánt. A fiú viszont továbbra is hárít. Szofi megijed, de összeszedi a bátorságát, és megkérdezi Krisztiánt, mi az oka annak, hogy nem akar vele lefeküdni.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók