Műsorújság
RTL Most

Kata elérte, hogy Norbi megnyíljon neki

Szofi összeomlott Tamás és Flóra házasságának hírétől. André egy férjes asszony ágyában ébredt. Ákos kiakarta deríteni, hogy mi baja van Norbinak.

Szofi Tamásék eljegyzése miatt még mindig teljesen ki van borulva és csak nehezen hagyja magát rábeszélni, amikor Tamara arra biztatja őt, hogy menjen be ismét dolgozni. Amikor aztán kiderül számára, hogy az esküvő időpontját Tamás és az ő válása másnapjára tűzték ki, Szofiban elpattan valami.

Szofi és Flóra újra összevesztek, amikor kiderült, hogy Flóra és Tamás esküvője egy nappal a válása után esedékes...

Reggel André egy férjes nő, Judit ágyában ébred, ám miután távozik a nőtől, ijedten döbben rá, hogy ott felejtette a szerencsehozó karkötőjét. Némi nehézség árán sikerül ismét behízelegnie magát Judithoz, ám hazatér a nő férje, és Andrénak el kell rejtőznie.

Andrénak menekülnie kellett egy féltékeny férj elől...

Norbi még mindig ki van borulva, úgy érzi, hogy nem boldogul az életével. Részegen megy be a nyelviskolába, és veszélybe sodorja a tanulmányait is. Ákos szeretné tudni, hogy mi van vele, de Norbi elutasító a barátjával. Végül Kata megtalálja Norbi és az anyja közös képét, ami megerősíti a sejtését, hogy Norbinak az anyja hiányzik.

Norbi teljesen szétcsúszva, részegen jelent meg a nyelviskolában...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók