Műsorújság
RTL Most

Kata Dzseninek: „Parázslik a levegő Gábor és közted…”

Dávid és Evelin összevesztek. Flóra aggódott a kapcsolata miatt. Kata számonkérte Dzsenit.

Dávid úgy érzi, hogy Evelin nincs mellette a vérszerinti apja keresésében, ezért összetűznek a lánnyal. Dávid végül belátja, hogy csak tűt keres a szénakazalban, ezért látszólag visszavonulót fúj. Evelin megkönnyebbülten azt gondolja, hogy Dávid jobb belátásra tért. Ám ez messze nem így van, mert Dávid végül feltölti az anyja egyik fotóját a netre azzal a kérdéssel, hogy ki szexelt ezzel a nővel.

Evelin úgy érezte, hogy Dávid átlépett egy határt...

Amikor Tamás napközben felülteti Flórát, a lányon ismét bizonytalanság lesz úrrá. Úgy érzi, hogy a kapcsolatuk már nem olyan, mint az elején, mert alig van ideje Flórára. Amikor Tamás este virágokkal, és szerelmi vallomással lepi meg a lányt, akkor a rossz érzés némileg enyhül benne, ám amikor azonban nem sokkal később csábítón szexet kezdeményez, Tamás lerázza.

Tamás visszautasítása hatalmas vitát robbantott ki közte és Flóra közt...

Kata reggel elkezdi kóstolgatni Dzsenit a tegnap esti buli miatt, ahol Gáborral feltűnően jól érezték magukat. Ráadásul Kata napközben ráakaszkodik, és elkíséri a T.É.R.-be, amikor Dzseni Gábor segítségét kéri egy iskolai projektben. Kata észreveszi, hogy Dzseni és Gábor között valóban van valami pezsgés, amit el is mond a lánynak. Dzseni ezen felháborodik, és cáfolja, hogy Gábor és közte bármi is lenne, hiszen Gábor kis túlzással az apja lehetne.

 

Dzseni kiakadt, amikor Kata azt feltételezte, hogy érez valamit Gábor iránt...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók