Műsorújság
RTL Most

Karolának betegen kellett leforgatnia élete első klipjét

Dávid kihallgatta Evelin és Niki beszélgetését. Karola lebetegedve forgatta le első klipjét. Bella újra írni kezdett.

Dávid reggel azt reméli, hogy Evelin jó szándékkal fordul majd felé, ha megtudja, hogy újra elmegy a pszichológushoz. Ám fültanúja lesz Evelin és Niki beszélgetésének: Niki szerint Evelinnek vissza kéne költöznie, ám Evelin elmondja, hogy ő képtelen tovább elviselni Dávid közelségét. Dávid megbántódik, összecsomagol, és otthagyja az albérletet.

Dávid úgy döntött, ő is elköltözik az albérletből...

Karola borzasztóan beteg, ezért gyógyszerekkel tömi tele magát, hogy átvészelje a mai videoklip-forgatást. Teó azt szeretné, ha Karola kímélné magát: a lány azonban határozottan kijelenti, hogy betegsége ellenére is végigcsinálja a napot. Teó akcióba lép, hogy a barátnőjét szusszanásra kényszerítse: újságírónak kiadva magát egy hotelba csalja Karolát, és a lány kezdeti ellenállása után sikerül neki egy rövid alvást szerveznie.

Teó szembeszállt Karola menedzsmentjével...

Milán reggel nagyon lelkes lesz, mikor észreveszi, hogy Bella újra dalszöveget írogat. Bellának ugyan esze ágában sincs a dallal bármit is kezdeni, Milán azért titokban elhatározza, hogy zenét ír az új szöveghez. Karesz segítségét kéri, aki viszont egyértelműen nemet mond. Dühében Milán maga lát munkához, de a sikertelen próbálkozásai után Karesz végül megszánja haverját és segít neki.

Bella kiakadt, amikor Milánék az új dalszövegével dolgoztak...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók