KERESÉS search-close

Karola végleg megszabadult Márktól?

szerző:
2019.04.10. 22:40

Tamás segített Flórának. Bagoly aggódott Boldizsárért. Márk több pénzt követelt Karolától.

Flóra még mindig nem tud túllépni azon, ami tegnap az apjánál történt. Úgy érzi, egész élete hazugságra épült, és hogy a boldog családjukról alkotott addigi képe egy pillanat alatt szertefoszlott. Legnagyobb elképedésére pont Tamás siet Flóra segítségére. A lány nagyon hálás Tamásnak, mert még azt is megengedi neki, hogy mindaddig a lakásában maradjon, amíg szükségét érzi.
 


Bagolyt sokkolja, amikor Boldizsár ismét lehetőséget kap arra, hogy fellépjen azzal az együttessel, akiknek a koncertjén újra drogokhoz nyúlt. A lány szörnyen aggódik amiatt, hogy Boldizsár esetleg ismét elgyengül, ezért lépten-nyomon ellenőrzi a fiút, nehogy kísértésbe essen. Amikor Boldizsár rajtakapja Bagolyt, hogy a dolgai közt kutakodik, veszekedés robban ki köztük, és Boldizsár sértetten eltűnik az éjszakában.
 


Reggel Adri szerelmesen csetel Márkkal, amit Karola észrevesz. Adri továbbra is titkolja, hogy ki a pasija, mire Karola ismét kijelenti, hogy minden férfi idióta, és óvni próbálja Adrit, nehogy kihasználják. Közben Márk folyamatosan írogat Karolának is, mert megint több pénzt akar. A tetováló szalonban megjelenik Dénes, hogy ebédelni hívja Karolát, majd kiderül róla, hogy gazdag vállalkozó és több éttermet is üzemeltet. Karola megosztja problémáját Dénessel, hogy nem tudja, mit csináljon Márkkal, aki a fejére nőtt teljesen.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való