Műsorújság
RTL Most

Kareszt és Orsit megfenyegették Bella tartozása miatt

Bence találkozott a példaképével. Bella üldözői rátaláltak a lakóhajóra. Dzseni újra találkozott Gáborral.

Bence nagyon izgatott, mert ma találkozhat példaképével, aki egy promóciós eseményen fog tetoválni a szalonban. Szeretné megmutatni neki a munkáit, amit Karola nagyon jó ötletnek tart, és mikor megtudja, hogy kiről is van szó, kiderül, hogy Janó régi cimborája még Amerikából, ezért Bencével tart. Találkozásuk után azonban Janó csakis Karolára fordít figyelmet.

Bence csúnyán beszólt Karolának, amiért ő nem tudott beszélni Janóval... 

Karesz Milánért és Belláért aggódik, mikor a lakóhajón megjelenik Chegga és két embere. Kihazudja magukat a szorult helyzetből, de amint elérik Bellát és Milánt, nyomatékosítja, hogy ennek mielőbb véget kell vetni. Később aztán kiderül, hogy Chegga nem pénzt akar, hanem egy pendrive-ot, rajta Bella dalaival.

Chegga és az emberei Karesztól és Orsitól követelték Bella tartozását...

Dzseni elmondja az anyjának, hogy találkozott az apjával, de Edit nem fogadja jól a hírt. Dzseni észreveszi, hogy nincs meg néhány dolga, ezért elmegy érte a T.É.R.-be, ahol bocsánatot kér előző napi kifakadásáért Gábortól, és visszakapja a cuccait. Gábor megsajnálja a lányt, és meghívja egy kávéra, hogy Dzseni kibeszélhesse magából a fájdalmát.

 

Gábor belegázolt Dzseni érzéseibe, amikor elmondta a véleményét az apja kereséséről...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók