Műsorújság
RTL Most

Kareszék otthonát teljesen szétverték a befogadott turisták

Ákos rivalizált egy csapattársával. Kareszék pórul jártak a hajóra befogadott vendégeik miatt. Stefi végleg kirúgta Helénát.

Ákos lelkesen készül arra, hogy megszerezze a csatár pozíciót a csapatban, de az edzésen összetűzésbe keveredik Lacival, akivel ugyanarra a posztra hajtanak. Mivel a két fiú közti vita végül kisebb verekedésbe torkollik, és Laci drogozással vádolja meg Ákost, az edző úgy dönt, okulásul mindkét srác a kispadon marad, pluszban az egész csapattal drogtesztet csináltat.

Nézd meg itt Ákos és csapattársa bunyóját!

Karesz reggel döbbenten látja, hogy az éjszakai vendégei szétverték a hajót, és hogy a várt bevételből semmi nem maradt. Orsi megígérteti vele, hogy nem hoz oda több vendéget, de Milán beállít egy látszólag ártalmatlan párocskával. Semmit nem sejt a korábbi katasztrófáról, és rábeszéli Kareszt, hogy fogadják be őket, mert sürgősen szükségük van a pénzre. De amikor a férfi vendég meglesi Orsit öltözködés közben, Karesznál is betelik a pohár és kidobja a fickót a hajóról.

Nézd meg itt, ahogy Karesz kidobja a lakóhajóról az Orsi után leskelődő férfit!

Alessziának ugyan elég sokat kell güriznie Stefi aszisztenseként, de imádja az új munkáját. Mikor Stefi összekap a főasszisztensével, és kirúgja Helénát, felajánlja Alessziának az ő pozícióját. Alesszia boldogan igent mond, és rögtön bele is vág az új feladataiba.

Nézd meg itt, mit reagált Heléne, amikor Stefi kirúgta!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók