Műsorújság
RTL Most

Karesz végleg lemondott az álmáról

Orsi elbizonytalanodott, amikor Bécy rábízott egy felelősségteljes munkát. Niki kitálalt Evelinnek. Milánról megalázó felvétel került ki a netre.

Orsi kissé elbizonytalanodik, amikor kiderül, hogy ma este neki kell vezetnie a bárt a Bécy-klubban. Mesi és Bori biztatják őt, viszont a műszakra való készülődésnél a kollégái nem veszik komolyan. Orsi dacból a sarkára áll, és munka közben a nagy stressz hatására képes felülemelkedni önmagán, beszól a vele ellenkező egyik kollégájának, és végül kivívja mindenki megbecsülését.

Nézd meg itt, ahogy Bécy előlépteti Orsit!

Niki egyre inkább úgy érzi, Gábor és ő hiába állítottak korábban mást, még mindig bejönnek egymásnak. Ráadásul a szex óta fel is van kavarodva érzelmileg. Nem bírja ki és elmondja Evelinnek, hogy irtózatosan jó volt a szex Gáborral és most nem tudja, hogy hogyan tovább. Evelin megdöbben, és félti Nikit, szerinte Gábor nem az a pasi, akit elképzelne magának.

Nézd meg itt, ahogy Niki és Gábor ismét egy ágyban kötnek ki!

Milánt sokkolja, hogy kikerült a netre a róla készült kínos táncos videó. Miközben hiába küzd, hogy elérje, hogy ÉK törölje a videót, Karesz rezignáltan végleg eltemeti a nagy álmát a rap karrierről. Kicsit később Milán próbálja meggyőzni Kareszt a „most kell mindent beleadni” hozzáállásával, de ő közli vele és Bellával, hogy vége. Bella úgy érzi, hogy Karesz cserbenhagyta. Ezután Milán taxizás közben megpillantja Bellát a Hősök társaságában. Kiderül, hogy a lány azon töri a fejét, hogy Karesz kihagyásával együtt dolgozzon a Hősökkel. Milán ezért nagyon kiakad Bellára, árulónak tekinti őt.

Nézd meg itt, amint Milán megtudja, hogy Bella  a Hősökkel egyezkedik a jövőjéről! 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók