KERESÉS search-close

Karesz rap karrierbe kezd?

szerző:
2019.06.03. 22:40

Karesz belefogott a saját hangstúdiója építésébe. Lali összetalálkozott Barbival. Roland és Bori egy hónapja házasodtak össze.

Karesz reggel lelkesen kezdi el átalakítani a VIP kabint, hogy megvalósítsa legújabb álmát: épít egy saját hangstúdiót! Lelkesen be is ruházott a hangfelszerelésbe, ám amikor Mesi meglátja, mennyi pénzt költött el a közös jövőjükre félretett kaszából, megharagszik Kareszra…
 


Lali reggel munka közben véletlenül szó szerint belebotlik Barbiba, aki a dínójelmez miatt nem ismeri fel a srácot. Lali követi őt és egyből leadja a drótot Joe-nak, aki találkozóra hívja Barbit. A találkozón Barbi újra a régi önmaga, és elmeséli Joe-nak, milyen szörnyűségeken kellett átmennie. Lali kihallgatja őket, majd délután számon kéri Joe-t, hogy miért nem marad ki Barbi ügyes-bajos dolgaiból.
 


Roland és Bori meglepődnek, amikor rájönnek, egy hónapja házasodtak össze. Ezt meg kell ünnepelni! Sajnos azonban Rolandnak dolgoznia kell. Bori rögtön kijelenti, majd ő besegít neki. Roland viszont kénytelen megállapítani, hogy a munkahelyen egyáltalán nem illenek össze. Miután elfajul a vita, mindketten mulatva belátják, nem harmonizálhatnak mindenütt úgy, mint az ágyban.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való