Műsorújság
RTL Most

Joe meglepte Dávidot álmai edzőtermével

Dávid a születésnapját ünnepelte. Lili összeveszett Karesszal a keresztelő miatt. Gábor és Evelin nyomozni kezdtek az eltűnt Teó után. Bori és Roland összevitatkoztak a nászútjuk helyszínén.

Dávid csalódott, hogy Evelin nem tud eljönni a szülinapi bulijára. De a csalódottsága hamar elmúlik, mikor megkapja Joe-tól az ajándékát: közös vállalkozásba kezdenek. Dávid magán kívül van a boldogságtól, de még boldogabb lesz, mikor Evelin mégiscsak beállít az ünnepségre. A fiú azt hiszi, hogy megint minden rendben van közöttük, de aztán elszúrja a dolgot egy meggondolatlan gesztussal. Később Evelin ekkor már túl részeg ahhoz, hogy veszekedjen, és hirtelen megcsókolja a fiút.
 


Karesz reggel összekap Lilivel, aki a feje fölött megszervezte Tedi templomi keresztelőjét, pedig a fiú ezt mindig is ellenezte. Mivel Lili a beleegyezése nélkül semmit nem tehet, összevesznek. Később Lili találkozik Mesivel, és váratlanul szövetségesre talál benne. Mesinek nagyon tetszik maga a hagyomány, ezért később megpróbálja megdolgozni Kareszt.
 


Teó eltűnése miatt Gábor és Evelin elmennek Teó lakására, ahol meglepve tapasztalják, hogy a férfi lakását feldúlták. Később Gábor lelép Dávid szülinapi bulijáról, mivel Roland elhívja őt, hogy kivesézzék mit is látott Gábor pontosan a lakásban. Itt ismerkedik meg Lindával, akivel flörtölni kezdenek, majd a végén a mosdóban szexre kerül sor köztük.
 


Reggel Bori és Roland összevesztek, amiért Roland a Börzsönyben szeretné tölteni a nászútjukat. Miután Bori mérgesen otthagyja Rolandot, a fiút még Bécy is kiosztja, sőt, még Tamás is azt tanácsolja neki, hogy válasszon egy másik helyszínt. Este Roland bocsánatot kér Boritól és meglepi őt két repülőjeggyel. Bori önmagán kívül van a boldogságtól: Spanyolországba mennek nászútra!
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók