Műsorújság
RTL Most

Joe kivásárolná Dávidot a DJ Sport fitneszből

Milán próbált jó benyomást tenni apjára az új munkahelyén. Tovább élesedett a helyzet Ákos és Laci között. Joe visszafogadta Dávidot a DJ Sport fitneszbe.

Milán reggel azt hiszi, hogy majd ellébecol az apja cégénél, de nagyot téved. Az apja úgy érzi, hogy végre eljött az ő ideje és Milánt az ügyfelek előtt kisfőnökként mutatja őt. Milán megpróbál tiltakozni a szerepe ellen, mivel nem érdekli a munka és nem is tud róla semmit, de az apja makacskodik. Milán próbál önállóan dolgozni, mikor az apja egyedül hagyja az ügyfelekkel, és jó benyomást is kelt, de ismét csalódnia kell, mert az apja még meg se dicséri.

Milán csalódott, amikor az apja nem volt hajlandó elismerni a sikereit…

Ákos bizakodóan azt hiszi, Laci a tegnapi balhé után megtanulta a leckét, és igazságos játékban küzdenek meg a helyért a sztárcsapatban. Ákos azonban kénytelen belátni, hogy tévedett. Laci szabálytalanul elgáncsolja őt, sőt szándékosan belerúg sérült bokájába. Ákos fájdalmában majdnem elájul a pályán. Az ügyeletes orvos megvizsgálja Ákos bokáját, majd megállapítja, hogy Ákosnak szerencséje volt, csak megrándult a bokája, idő kell és meggyógyul.

Laci ismét keresztbe tett Ákosnak…

Joe igencsak meglepődik, amikor hirtelen Dáviddal találja magát szemben a DJ Sport fitneszben, aki láthatóan titokban akart ott lezuhanyozni. Joe megsajnálja Dávidot és felajánlja neki, hogy dolgozzon ismét edzőként a teremben, mivel azt reméli, hogy időközben már lenyugodtak a kedélyek. Dávid kivirul egy személyi edzés során és Niki ellenvetése ellenére Joe úgy gondolja, hogy végre megint jóra fordultak a dolgok. Ám, amikor egy női vendég ismét szembesíti Dávidot a zaklatás vádjával, Joe sem tudja tovább maga előtt se titkolni, hogy mennyire súlyos az ellenszenv Dáviddal szemben az edzőteremben.

Joe felajánlotta Dávidnak, hogy kivásárolja a DJ Sport fitneszből…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók