Műsorújság
RTL Most

Joe és Dávid DNS-tesztnek vetik alá magukat

Joe apasági tesztet akart csináltatni. Tamás problémába akadt a promóciós buli szervezése közben. André tovább húzta Karolát.

Joe elhatározza, hogy apasági tesztet csináltat, mivel ő továbbra is hisz abban, hogy ő Dávid apja. Amikor Joe lakótársai értesülnek a szándékáról, zavartan és aggódva reagálnak, és Joe úgy érzi, nem értik meg. Evelin tisztázza Joe-val, hogy egyszerűen csak azért aggódik, hogy a vizsgálattal és ezzel az akcióval hamis reményeket ébreszthet Dávidban.
 


Tamás igen jó kedvű, reméli, hogy a startup vállalkozása a kuncsaftok számára rendezett bulival ma elindul a siker útján. Amikor azonban Evelin a Szofi iránt érzett lojalitásból akadályt gördít a dolog elé, és lemondja a bulit, Tamás már attól tart, hogy a megélhetése forog kockán. Ezzel egy időben Evelin beszámol Szofinak Tamás felbukkanásáról, Szofi pedig váratlanul áldását adja Evelinnek a bulira.
 

Karola egyre jobban felidegesíti magát azon, amiért Andrénak sikerült időpontot kapnia a producerétől. Amikor André ráadásul kijelenti, hogy a találkozó eredményes volt, és biztosan szerződtetik, Karola nem bírja tovább, és dühösen kérdőre vonja Maximot – csakhogy Karolának szégyenkezve rá kell döbbennie, hogy André megvezette őt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók