Műsorújság
RTL Most

Joe elveszítette a fejét: rátámadt a kárörvendő Dávidra

Dávid bosszú terve révbe ért. Dzseni maga alatt volt. Karesz közös programot szervezett Milánnal.

Joe frusztrált, mivel ma kell búcsút vennie Dávidtól. Amikor Joe önzetlenül úgy dönt, hogy végkielégítésként mégis több pénzt ad Dávidnak, döbbenten állapítja meg, hogy a betegsége alatt lenullázták a céges bankszámlát. Feszülten kérdőre vonja Dávidot és reméli, hogy ez csak egy pénzügyi hiba vagy félreértés. Ám Dávid nem bírja tovább elfojtani a Joe iránti sértettségét, bevallja, hogy meglopta Joe-t és gúnyolni kezdi őt.

Joe rájött, hogy Dávid meglopta őt…

Dzseninek rossz kedve van, mivel Gábor megszakította vele a kapcsolatot. Időközben a lány már belelovalta magát abba a gondolatba, hogy a szüzessége a legnagyobb szégyenfoltja és ettől mindenképpen meg kell szabadulnia, hogy valaha is igazi kapcsolatban tudjon élni. Ám ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mivel igazából senki mással nem akar lefeküdni, mint Gáborral. Norbinak fáj, hogy szenvedni látja Dzsenit, így számba veszi a lehetőségeket.

Dzseni ismét előállt a tervével, hogy elveszítse a szüzességét Norbival…

Karesznek szabadnapja van, és egy bulis napot tervez Milánnal. Milánnak eleinte nincs kedve ehhez, mivel szerelmi bánatban szenved, de végül mindketten rájönnek, hogy mennyire hiányzott nekik egy valódi haveri nap. Ám nem számolnak Orsival, aki akaratlanul is átalakítja és ezzel tönkreteszi a tervezett programjukat. Különösen Kareszt bosszantja, hogy a szuper pasis napjuk nem úgy zárul, ahogy eltervezték.

Karesz és Milán pasis napját félbeszakította Orsi váratlan feltűnése…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók