Műsorújság
RTL Most

Joe: „Bármit megadnék, hogy újrakezdjem Barbival…”

Alesszia segített Lalinak. Joe aggódott Barbiért. Dia új társaságot talált magának.

Alesszia még mindig idegennek érzi magát a lakásban. De amikor Lali konfliktusba keveredik a kukásokkal, és azok ott hagyják a teli kukákat, elhatározza, hogy segít Lalinak eltüntetni a szemetet. Lali hamar felismeri, hogy a lánynak bűntudata van, és szégyentelenül további takarítói feladatokat is a nyakába sóz. Alessziánál aztán elszakad a cérna, mikor Lali azt követeli tőle, hogy ő takarítsa el a görényürülékkel teli vödröt, és felindulásában Lalira borítja a vödör tartalmát.
 


Gábor reggel elmondja Joe-nak, hogy Barbi megcsókolta Teót és szerinte valami alakul köztük. Joe aggódik Barbiért, de legbelül persze féltékeny is. Aztán később véletlenül belefut Teóba, aki megmutatja neki a Barbival és a gyerekével készült szelfit. Joe-t szíven üti, hogy Teó már látta Barbi gyerekét, míg ő nem. Joe felkeresi Barbit az albérletében, a nő azonban kiosztja ex-férjét.
 


Reggel az iskolában Zita békejobbot akar nyújtani Diának, aki azonban visszautasítja ezt. Amikor Kata gúnyolódó lánybandája Dia után megtalálja magának az iskolai színjátszó csoportot is, Diában felébred a kíváncsiság a sorstársai iránt. Ám hiába próbál közeledni hozzájuk, a színjátszók nem fogadják be maguk közé. Később azonban határozott kiállással megvédi őket Katáék zaklatásától, és összebarátkozik velük.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók