Műsorújság
RTL Most

Hoppá! Lali más lánnyal randizott…

Mesi szerelmet vall Samunak. Lali félrelép. Bence összeismerkedik Francival.

Mesi hiába küld Samunak bocsánatkérő SMS-t, a fiú még mindig sértődött. Mesi bevallja Bellának: úgy érzi, beleszeretett a srácba, és csak a félelem tartotta őt vissza a következő lépés megtételétől. Samu azonban végül mégiscsak elmegy a lakóhajón tartott bulira, ahol felfedi Mesi előtt az érzelmeit. Estére kiderül, hogy Mesi is viszonozza a szerelmét.
 

 

Lali mára közös programot tervezett Virággal, ám a lánynak délelőtt helyettesítenie kell egy kolléganőjét. Amikor Lali később elmegy Virágért az óvodába, kiderül, hogy a lánynak végül egész napra bent kell maradnia a munkahelyén. Lali és Virág összevesznek, majd Lali egy váratlan ötlettől vezérelve az akkor felbukkanó Anitát hívja el magával. Jól érzik magukat egymás társaságában, és amikor ismét közel kerülnek egymáshoz, elcsattan köztük egy csók.
 


André nem nagyon örül neki, mikor a húga, Franci pont Bécy klubja előtt robban le a büfékocsijával. Mivel minél hamarabb meg akar tőle szabadulni, úgy dönt, hogy saját kezűleg hozza rendbe a járgányt. Bence kíváncsian csatlakozik Andréhoz, és összebarátkozik Francival, ám nem érti, miért ilyen elutasító André a testvérével. André végül megállapítja, hogy sikerült tönkretennie a testvére kocsiját, hiszen csak annyi volt a baja, hogy kifogyott belőle a benzin. Kénytelen belátni, hogy ő maga intézte el, hogy a húga a nyakán maradjon.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók