Műsorújság
RTL Most

Gábor visszautasította Szilvi békülési próbálkozását

Milán rájött, hogyan került közelebb Bellához részegen. Szilvi nekiment Nikinek. Szofi elgondolkodott az online társkeresésen.

Milán kétségbeesik, mert a Bella dalait tartalmazó pendrive továbbra sem kerül elő. Bella és ő állandóan veszekednek, és igyekeznek az éjszaka történéseit összerakni. Újabb nyom kerül elő, és Milánnak is eszébe villan néhány emlékkép: eszébe jut, hogyan védte meg őt Bella az exe előtt, és hogy mennyire szívbemarkoló beszélgetést folytattak, mikor Bella elkeseredett. Milán most már látja, miért kerülhetett közelebb Bellához, de amikor beszélni szeretne vele erről, és békét ajánl, Bella durván visszautasítja.

Nézd meg itt, Bella hogyan öntötte ki a lelkét Milánnak!

Szilvi reggel beállít az albérletbe, hogy elhozza a maradék cuccait, de mikor meglájta Nikit, felképeli. Gábor és a többiek ezen teljesen kiakadnak, de Gábor végül megbeszéli Szilvivel a kapcsolatukat és Szilvi hajlandó a békülésre. Mivel Szilvi ragaszkodik, hogy valahogy „ünnepeljék” meg a békülést, ezért a többiekkel együtt elmennek kikapcsolódni.

Nézd meg itt, ahogy Szilvi újra konfrontálódik Nikivel!

Szofi reggel még mindig Tivadar társkereső alkalmazásán viccelődik, és egyetért abban Tamarával, hogy ők sosem használnának ilyesmit. De amikor Szofi rájön, hogy Tivadar segítségével Tamara titokban mégis regisztrált, és létrehozott egy dögös profilt, ő is elgondolkodik a dolgon. Szofinak esze ágában sincs örökké elmúlt házasságát siratni, miközben Tamás és Flóra a fodrászatban csókolózik. Szofi végül erőt vesz magán, és ő is regisztrál.

Nézd meg itt, ahogy Tamara és Szofi belevetik magukat az internetes társkeresésbe!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók