KERESÉS search-close

Gábor: „Segítenem kell Szilvin…”

szerző:
2019.05.28. 22:40

Szilvit keresni kezdte az anyja. Lili bejelentette, hogy elköltözik Olivérhez. André letagadta Orsit.

Gábor nagyon aggódik Szilviért, de nem tudja, hogy hogyan segíthetne neki. Váratlanul megjelenik náluk Szilvi anyja, Zsófia, akinek Gábor azt kamuzza, hogy a lánya jól van, csak mélyen alszik. Szilvi a nap végére kialussza magát, Gabi pedig szeretné felvidítani, elvinni városnézésre, és vacsorázni, de a lánynak nincs kedve semmihez.
 


Lili reggel bejelenti, hogy elköltözik Olivérhez. Karesz egy családi napot szeretne együtt Tedivel és Mesivel, ezért hirtelen ötlettel lemondja Mesi munkáját. A lány viszont nagyon boldogtalan, mióta Karesz meghozta a döntését, végül el is mondja Karesznek, mennyire szenved az új helyzettől és mennyire fáj neki, hogy Tedi csak meghatározott ideig lehet majd náluk.
 


Orsi megrendül, mikor André csak lakótársaként mutatja be őt a női vendége előtt. Bár André azonnal bocsánatot kért, és elmondja, hogy az image-ének a része, hogy a vendégei úgy gondolják, ő még szingli, Orsi továbbra is féltékeny. Orsi végül elmegy André fellépésére, ahol összeveszik a fiúval…
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való