Műsorújság
RTL Most

Gábor Joe-nak: „Van valami Barbi és Teó közt…”

Teó megjelent a T.É.R.-ben. Alesszia munkát keresett. Evelin kísérletezni akart Dáviddal.

Reggel Gábor és Roland elképedve látják, hogy a T.É.R.-ben Teó tesz-vesz a bárban, mintha mi sem történt volna. Amikor ki akarják dobni, Teó közli, hogy ő itt ugyanúgy társtulajdonos, úgyhogy nem tehetnek semmit. Később betoppan a bárba Barbi és Ildikó, akit azonban később hazaküldenek. Teó és Barbi így ismét kettesben töltik a délutánt. Ekkor ér vissza a T.É.R.-be Gábor és Roland, akik elmondjá Barbinak, hogy Teó veszélyes alak. Este Gábor négyszemközt elmondja Joe-nak, hogy Barbi Teóval kavar.
 


Alesszia próbál munkát keresni magának, de balszerencséjére még az autóját is elvontatják. Kétségbeesésében nem marad más választása, mint segítségül hívni Joe-t. Később aztán megpillantja Dávidot, amitől megdöbben, és belátja, hogy képtelen ilyen kiszolgáltatott állapotban mutatkozni a régi barátai előtt. Annyira kínozza az éhség, hogy Natália szemetében kutat valami ennivaló után.
 


Evelin reggel teljesen odavan egy frissen olvasott pszichológiai elmélettől, miszerint a szerelem nem más, mint kémia. Dávid ezt nem tudja elhinni. Később Evelin szeretne elvégezni rajta egy szex-kísérletet, és le akar vele feküdni az egyik öltözőben. Dávid erre zavarba jön, és bevallja, hogy nem érzi magát komfortosan szűk helyiségekben Evelin erre visszakozik, és attól tart, hogy ezzel az ötletével túllőtt a célon.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók