Műsorújság
RTL Most

Gábor és Dzseni kapcsolata mérföldkőhöz érkezett

Mátét elkapják a rendőrök. Gábor vallomást tesz. Joe-t egyre jobban kísértik az emlékek.

Amikor Máté megjelenik a területre szervezett találkozón, a környezetvédők a terület nagy részét már lezárták, mivel ott még békák százai élnek a földfelszín alatt. A városháza hivatalnoka így nem engedélyezheti a rendezvény megtartását. Máté megpróbálja megvesztegetni a hivatalnokot, de nem jár sikerrel. Mindezek után Tekla bejelenti, hogy gyereket vár. Mátén nagy a nyomás, hogy a visszamondott fesztivál miatt ne kerüljenek nehéz anyagi helyzetbe. Máté a bajban visszamegy a fesztivál területére és permetszerrel megpróbálja megölni a békákat. Rajtakapják, és most kerül csak igazán szorult helyzetbe.
 


Gábor elszégyelli magát, mikor reggel a Dzsenitől való búcsúzás közben kicsúszik a száján, hogy szereti őt. A férfi a barátai előtt határozottan állítja, hogy ez csak egy elszólás volt, ám később Lali tanácsára szabadjára elengedi érzelmeit…
 


Joe semmit sem szeretne jobban, mint megszabadulni a DJ Sportfitnesztől. Reggel viszont az ügyvédjétől megtudja, hogy ha eladja a DJ Sportfitneszt, a vételárból a hitel teljes összegét vissza kell fizetnie, amivel Dávid átverte őt. Ha pedig bíróság elé akarja vinni az ügyet, és a hitelt befagyasztják, akkor nem adhatja el a DJ Sportfitneszt. Joe elhatározza: bármi áron, de megszabadul a rossz emlékektől. Egy érdeklődővel tárgyalva gyorsan rájön, hogy a Dávid féle botránynak köszönhetően a hely sokat veszített az értékéből.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók