Műsorújság
RTL Most

Flóra teljesen átformálja Tamást?

Bella kiosztotta az exét. Flóra kritizálta Tamás öltözködési stílusát. Gábor bocsánatot akart kérni Szilvitől.

Bella önfeledten ünnepli, hogy az elveszettnek hitt számai végül mégis előkerültek. Mivel a KMTM ily módon meg van mentve, Bella azzal a szándékkal megy el Ékhez, hogy beolvasson neki. ÉK szidalmazni kezdi, ami Bellában felidézi, hogy a férfi azon a bizonyos éjszakán is csúnyán letámadta és szidalmazta őt. Bella kiosztja az exét, és örökre megszakít vele mindenfajta kapcsolatot. Bellának hirtelen bevillan, hogy Milán miért is nyelte le a pendrive-ot.

Nézd meg itt, ahogy Bella bevallja Milánnak, hogy miatta kellett lenyelnie a pendrive-ot!

Tamást azzal támadja le az egyik vendége, hogy a megjelenése szerinte túl laza ahhoz, hogy vezető pozícióban legyen. Mikor aztán kiderül, hogy Flóra is osztja a véleményt, Tamás megbántva ugya, de hagyja magát rábeszélni, hogy változtasson az öltözködési stílusán. Bár Flórának nagyon tetszik Tamás új stílusa, a férfinak vannak fenntartásai.

Nézd meg itt, hogy mit szólt Szofi Tamás új stílusához!

Gábor reggel még mindig nem éri el Szilvit, pedig szeretne vele mindent megbeszélni. Felkeresi a lány anyját, aki érzékelteti vele, hogy Szilvi a megcsalás miatt tényleg elutazik. Szilvi a búcsúzáskor feloldozza Gábort, aki most végre tényleg megkönnyebbül.

Nézd meg itt Gábor és Szilvi érzelmes búcsúját!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók