Műsorújság
RTL Most

Flóra Tamásnak: „Nem vagy komolyan vehető, szánalmas amit csinálsz!”

Gábor engedett a Dzseni iránti érzelmeinek. Tamás Szofihoz fordult segítségért. Bori óvni próbálta a munkatársait.

Gábor reggel elmeséli Evelinnek, hogy csókolóztak Dzsenivel, és a lány meggyőzi, hogy adjon még egy esélyt a dolognak. Gábor és Dzseni találkoznak is Ákosék albérletében, de amikor Kata szobájában kötnek ki, és Norbi váratlanul hazajön, Dzseni igyekszik elrejteni előle Gábort. Gabi rájön, hogy egy tinédzserrel készül együtt lenni, és hogy Dzseni még soha nem volt férfival, ezért még csírájában véget vet a kapcsolatuknak.
 


Tamás nagyon stresszes, hiszen a fesztivál szervezése minden energiáját leköti. Flóra viszont úgy érzi, elhanyagolja őt és a gyermekvállalással kapcsolatos terveiket. Csúnyán összevesznek, Tamás pedig kétségbeesetten Szofinak panaszolja el a problémáit.
 


Bori reggel megtudja, hogy a Ligetben leépítések várhatóak, és kétségbeesetten próbálja megakadályozni, hogy a kollégái és barátai elveszítsék az állásukat. Bécy azonban le akarja rázni magáról a felelősséget, és azt a látszatot kelti, hogy valójában Bori miatt készülnek elbocsátásokra. A munkatársak Bori ellen fordulnak,  ő pedig kiborul.
 

 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók