Műsorújság
RTL Most

Flóra Szofinak: „Annyira vak vagy…”

Szofi és Tamás bejelentették, hogy gyereket vállalnak. Dia összeveszett a barátaival. Orsiban ismét fellángolt a féltékenység.

Flórának megszakad a szíve, mikor Szofi és Tamás reggel büszkén bejelentik a gyerekvállalással kapcsolatos elhatározásukat. Mikor a munkában újra szóba kerül a gyerektéma, Flóra nagyon érzékenyen reagál, és ráförmed Szofira. Feldúltan elhatározza, hogy kiköltözik az albérletből, azonban Tamás, aki a Diával folytatott beszélgetés után feldúltan azt hiszi, hogy rossz döntést hozott, nem hagyja, hogy Flóra elmenjen, és megcsókolja.
 


Reggel indulatos szóváltás alakul ki Dia és Zita között, amikor Zita kiosztja Diát, amiért Vityát és Bencét is húzza. Dia szerint azonban fiatal, és azt csinál, amit akar. Végül azonban úgy dönt, hogy békét hirdet, és Bencét is elhívja egy közös sörözésre. Este Dia egy Duna-parti séta alatt újra magához édesgeti Bencét, aki nem tud ellenállni a lánynak.
 


Orsiban újra fellángol a féltékenység, amikor André ingjén női parfümöt érez. Ki akarja deríteni, hogy kihez tartozhat az illat, és gyanakodni kezd André egyik kolléganőjére. Amikor aztán André később a lánnyal és a haverjaival állít haza, Orsi megbizonyosodik arról, hogy az illat megegyezik, kiakad, és megvádolja őket, hogy van köztük valami.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók