Műsorújság
RTL Most

Flóra és Tamás családot alapítanak?

Flóra közölte Tamással, hogy lehet gyermekük lesz. Teó kártyapartin akart ajándékot nyerni Karolának. Gábor pasizni vitte Dzsenit.

Flórának már pár napja késik a menzesze, és ezért azt hiszi, hogy terhes. Közben azonban Tamás a vállalkozása sikertelensége miatt ismét aggódni kezd a megélhetésük miatt. Amikor Flóra végül közli Tamással, hogy esetleg állapotos lehet, a férfi egyrészt rettenetesen boldog, másrészt ismét nyomasztóan rátör az egzisztenciája miatti aggodalom.

Flóra közölte Tamással, hogy lehet szülők lesznek…

Teó meg akar venni ajándékba egy méregdrága bőrkabátot, ami nagyon tetszett Karolának, de pont elorozza előle egy férfi.  Hogy megszerezze Karolának a kabátot, felajánlja a srácnak, hogy kártyázzanak. Ezután Roland és Teó összekapnak, mert Teó bezárja délután a bárt, hogy nyugodtan tudjon pókerezni. Karola megtudja Rolandtól, hogy lehet Teó újabb adóságokba verte magát és alvilági alakokkal pókerezik. Közben elnyeri a kabátot, de a pasas bedühödik, és nekimegy Teónak, pont akkor, mikor Karola és Roland is megjelennek a TÉR-ben, hogy leállítsák a partit.

Teó elakart nyerni egy ajándékot Karolának, amikor a póker ellenfele rátámadt…

Dzseni reggel kiakad Katán, aki még mindig azt hajtogatja, hogy Dzseninek bejön Gábor. Dzseni végül ismét a TÉR-ben köt ki Gábornál, egyrészt, hogy megmutassa neki az eddig elkészült iskolai prezentációját, másrészt Dzseni maga is kíváncsi arra, tényleg vonzódik-e Gáborhoz. Amikor szóba kerül a pasi téma, és kiderül, hogy Dzseninek nem sok tapasztalata van, Gábor meglepően lazán reagál. Gábor azt javasolja, hogy Dzseni menjen el vele egy bárba, hogy bepasizzon végre. Dzseni belemegy a dologba, és a bárban le is szólítja egy srác.

Gábor elkísérte Dzsenit egy bárba, hogy segítsen neki bepasizni…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók