Műsorújság
RTL Most

Evelin teljesen megnyílt Dávidnak

Szofi kiöntötte a lelkét Flórának. Evelin beakarta mutatni Dávidot Bécy-nek. André szorult helyzetbe került.

Tamás azzal az eltökélt szándékkal érkezik a Flórával töltött éjszaka után haza, hogy végre elmondja Szofinak az igazat. Amikor rátalál az alvó Szofira, gyávaságból megint nem képes elmondani neki. A mit sem sejtő Szofi később kétségbeesetten Flórának mondja el a félelmeit, aki azonban átverve érzi magát, mivel Tamás még mindig nem beszélt Szofival. Flóra megfenyegeti Tamást: végre beszélnie kell vele.
 


Dávid rábeszéli Evelint, hogy menjenek el együtt strandolni. A strandon jól szórakoznak, és közben Evelin megnyílik Dávidnak, és mesél élete hullámvölgyeiről. Dávid ráveszi Evelint, hogy bemutassa Bécynek, de ő éppen táncos lányokat castingol. Evelin hosszasan vár Bécyre, majd összevesznek azon, hogy Bécy nem képes megismerkedni a hosszú idő óta egyetlen komoly pasijával.
 


Reggel André szorult helyzetbe kerül, amikor Bori kis híján rajta kapja őt az egyik táncoslánnyal. Amikor André már azt hiszi, hogy a kezében tartja a helyzetet, a táncoslány barátja balhézni kezd a klubban, mivel biztos benne, hogy a barátnője megcsalja őt az egyik kollégájával. Bori összerakja a képet, és nyíltan megvádolja Andrét, hogy ő a táncos lány szeretője. Ekkor azonban Orsi a barátja védelmére kel.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók