Műsorújság
RTL Most

Evelin teljesen átformálta Bécy stílusát

Vitya féltékeny lett Lutz-ra. Bori megpróbálta feldobni Orsit. Bécy randira akart hívni egy lányt.

Vitya nem tudja legyűrni a féltékenységét, mert Dia és Lutz együtt buliztak pénteken, és rákérdez Diánál, hogy mi van közte és Lutz között. Bár Dia közli vele, hogy semmi, Vitya nem tudja elfojtani a féltékenységet. Úgy érzi, hogy Dia bolondot csinál belőle, hiszen pénteken még őt csókolta meg, most meg mintha Lutz-al flörtölne. Amikor később Dia kijelenti Vityának, hogy az a csók csak tévedés volt, Vitya mélységes csalódottságot érez.
 


Orsi azon van, hogy maga mögött hagyja befuccsolt kapcsolatát Andréval. Ebben Bori próbál neki segíteni, és elviszi magával, egy csajos shopping túrára, hogy ezzel is próbáljon lelket önteni a lányba, és igyekszik kissé feltuningolni Orsi megkopott önbizalmát. Éppen ezért jelent hatalmas csalódást Orsi számára, amikor véletlenül kihallgat egy beszélgetést, ahol Bori azt ecseteli, hogy Orsiban nincs elég erő ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon, és felülemelkedjen a problémáin.
 


Reggel Bécy betéved egy budai elit bisztróba reggelizni. Ott összeismerkedik egy csinos pincérlánnyal, akinek a stílusa, és esze egyből rabul ejti. Mivel a lány nem Bécy kultúrköréből jön, rohan is Evelinhez tanácsot kérni, hogyan kell egy „normális” lányt meghódítani, akinél nem számít, ha az embernek van pénze. Evelin végül Barbi segítségével új külsőt varázsol Bécy-nek, aki rövid ideig képes visszafogott gentleman-ként viselkedni, ám teljesen nem tud kivetkőzni magából. Bécy végül elindul meghódítani a lányt, de az este nem várt fordulatot vesz.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók