Műsorújság
RTL Most

Evelin és Alesszia betörtek Anasztázhoz

Alesszia és Evelin betörtek Anasztázhoz. Ákos csúnyán megsértette Katát. Roland remek ajánlatot kapott.

Alesszia teljesen elképed, amikor Anasztáz új asszisztense visszakéri tőle az Anasztáztól kapott ajándékokat. Alesszia összeszorított fogakkal visszaadja az ajándékokat, köztük a kedvenc táskáját is. Alesszia Evelin felbujtására vissza akarja szerezni a táskát, ezért betörnek Anasztáz lakásába, hogy visszaszerezzék a cuccokat, viszont véletlenül balesetet okoznak.

Alesszia balesetet okozott Anasztáznál...

Kata ledöbben, amikor Ákos bejelenti, hogy ma újra elmegy edzeni, ráadásul a srác még mindig haragszik rá, amiért pénteken leleplezte őt az edzője előtt. Ákos impulzívan azzal válaszol Kata szemrehányására, miszerint az egészségével játszik, hogy a lány egyszerűen nem tudja megérteni őt, mert neki nincsen saját álma.

Ákos durván megsértette Katát...

Roland kap egy ajánlatot, hogy vegyen részt egy bártender-programban Londonban. Amikor azonban mesélni akar erről Borinak, és szexin meglepi a lányt a zuhany alatt, akkor a lány teljesen kiakad, és majdnem behúz egyet Rolandnak, mivel az akaratlanul is a Dáviddal történtekre emlékezteti őt. Roland számára világos, hogy meg kell védenie Borit. Anélkül, hogy mesélne az ajánlatról Borinak, úgy dönt, hogy elutasítja azt.

Bori és Roland úgy döntöttek, hogy együtt utaznak el Londonba...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók